avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate cristiana2010

Activitate cristiana2010

Răspuns la discuția expediere hotarare judcatoreasca
Multumesc pentru raspunsuri. As vrea sa stiu daca as putea inainta un memoriu presedintelui instantei pentru a solicita comunicarea mai rapida a hot si daca da, acest memoriu ar putea avea efect dau nu?
Răspuns la discuția expediere hotarare judcatoreasca
Daca hot tb motivata/redactata la cel mult 30 de zile de la data pronuntarii (adica de la data sedintei - in cazul meu 13/04), atunci de ce apar intarzieri atat de mari in comunicarea ei? Cat timp am de asteptat pana cand voi primi hot? Si, as putea cumva inainta un memoriu presedintelui de instanta pt a solicita comunicarea mai rapida a hot?
Răspuns la discuția expediere hotarare judcatoreasca
Exista vreo posibilitate de a intra mai repede in posesia unei hot jud? (solicitare la arhiva Tribunalului sau ceva asemanator)
care este termenul maxim, de la data pronuntarii in instanta, in care Tribunalul poate expedia prin posta partilor implicate in proces o hotarare judecatoreasca?
Răspuns la discuția Litigiu de munca
Da, am incheiat contractul cu data de 27.04.2010. Drepturile salariale au fost calculate pana la aceasta data.
Răspuns la discuția Litigiu de munca
Am semnat doar incetarea contractului de munca cu acordul partilor. Suma pe care urmeza sa o primesc am agreat-o verbal. Da, intr-adevar, "bunavointa deosebita" m-a facut sa cred ca, poate, exista un termen foarte scurt in care pot aplica executarea silita, termen pe care ei ar fi vrut sa il depasim "amiabil". Este foarte greu sa nu fii suspicios in vremurile astea si mai ales atunci cand nu cunosti legea suficient de bine.
Răspuns la discuția Litigiu de munca
Multumesc pentru raspuns. Deocamdata astept termenul promis de angajator deoarece discutiile s-au purtat mai mult decat amiabil. Daca totusi nu respecta data stabilta pt plata, voi actiona. (imi era teama ca nu cumva termenul limita sa fie mult mai scurt de 3 ani)
Am intentat proces angajatorului pt anularea deciziei de concediere. Am castigat procesul si, in baza hotararii - care este definitiva si executorie - am fost repusa in drepturi si angajatorul este obligat la plata tuturor drepturilor salariale aferente periodei scurse de la data concedierii pana in prezent ("pana la data platii").
Am fost chemata la firma si, in baza unui acord, am desfacut contractul de munca, cu angajamentul verbal al angajatorului de a plati, pana in 10 mai - cel mai tarziu - suma pe care am agreat-o (reprezentand drepturi salariale, etc.).
Intrebarea este : daca angajatorul nu plateste, exista un termen limita, de la data hotararii judecatoresti, pana la care eu il pot executa silit?