avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Activitate unguruiulica

Activitate unguruiulica

Răspuns la discuția firma de telefonie
mda..cam asa scrie si la mine in contract ca trebuie sa le platesc despagubiri..o sa ma gandesc daca merita sa le platesc dupa cum i-mi merge si mie netu...:D
buna ziua..am incheiat acum 6 luni un contract pe 2 ani cu o firma de telefonie(cablu.internet,telefon)acum trebuie sa plec din tara si vreau sa le incid ...se poate?
Răspuns la discuția probleme cu banca
=D>acum pot sa respir si eu....multumesc mult ..dorm linistita cu copiii..deocamdata
este dobandit in timpul casatoriei ...doar ca s-a incheiat pe numele meu actul de vanzare -cumparare a imobilului si nu le-am dus la notar sa le legalizeze..
atunci dati-mi va rog un sfat cum sa pot iesi din incurcatura..actele care le am pe apartament inca nu le-am legalizat ..va roggg..
buna..am un credit care nu l-am mai platit din 2007 ...sunt casatorita si am un apartament pe numele meu..daca-l trec pe numele copilului el fiind minor ce poate sa-mi mai faca banca?servici nu am si tot ma streseaza cu notificarile lor.. ce-as putea sa fac sa scap de executare inafara de a plati creditul ca nu am de unde..multumesc:(
Răspuns la discuția card credit
da bine..bunurile mobile nu acopera creditul ..poate sa puna sechestru pe imobil la care facem parte amandoi?si apropo actele pe imobil nu-s legalizate ..
Discuție card credit
buna ziua..in 2007 am facut un card de credit pe care nu l-am mai platit decat cateva luni..mi-au venit notificari de la la doua firme de recuperatori ..Anul asta a inceput sa vina de la banca care am cardul..mentionez ca n-am servici si sunt plecat din tara..ce se poate intampla cu sotia care a ramas in imobil?poate sa puna sechestru pe lucrurile mobile si imobile la care facem amandoi parte?eu nefiind in tara.multumesc
Răspuns la discuția credit neplatit
Poate sa puna sechestru pe imobil atat timp cat el nu e in tara?
Răspuns la discuția credit neplatit
Aha..revin ca eu cu sotul nu suntem divortati asadar pot sa ne ia lucrurile mobile si imobile el nefiind in tara de mai multi ani?