mda..cam asa scrie si la mine in contract ca trebuie sa le platesc despagubiri..o sa ma gandesc daca merita sa le platesc dupa cum i-mi merge si mie netu...:D
buna ziua..am incheiat acum 6 luni un contract pe 2 ani cu o firma de telefonie(cablu.internet,telefon)acum trebuie sa plec din tara si vreau sa le incid ...se poate?
este dobandit in timpul casatoriei ...doar ca s-a incheiat pe numele meu actul de vanzare -cumparare a imobilului si nu le-am dus la notar sa le legalizeze..
buna..am un credit care nu l-am mai platit din 2007 ...sunt casatorita si am un apartament pe numele meu..daca-l trec pe numele copilului el fiind minor ce poate sa-mi mai faca banca?servici nu am si tot ma streseaza cu notificarile lor.. ce-as putea sa fac sa scap de executare inafara de a plati creditul ca nu am de unde..multumesc:(
da bine..bunurile mobile nu acopera creditul ..poate sa puna sechestru pe imobil la care facem parte amandoi?si apropo actele pe imobil nu-s legalizate ..
buna ziua..in 2007 am facut un card de credit pe care nu l-am mai platit decat cateva luni..mi-au venit notificari de la la doua firme de recuperatori ..Anul asta a inceput sa vina de la banca care am cardul..mentionez ca n-am servici si sunt plecat din tara..ce se poate intampla cu sotia care a ramas in imobil?poate sa puna sechestru pe lucrurile mobile si imobile la care facem amandoi parte?eu nefiind in tara.multumesc