avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card credit

buna ziua..in 2007 am facut un card de credit pe care nu l-am mai platit decat cateva luni..mi-au venit notificari de la la doua firme de recuperatori ..Anul asta a inceput sa vina de la banca care am cardul..mentionez ca n-am servici si sunt plecat din tara..ce se poate intampla cu sotia care a ramas in imobil?poate sa puna sechestru pe lucrurile mobile si imobile la care facem amandoi parte?eu nefiind in tara.multumesc
Creditorul poate sa solicite partajarea bunurilor comune si, ulterior acestei operatiuni, vanzarea bunurilor pana la acoperirea intregii datorii.
da .se vatine cont de faptul ca va apartine 1/2 din bunurile comune dobandite in timpul casatoriei
da bine..bunurile mobile nu acopera creditul ..poate sa puna sechestru pe imobil la care facem parte amandoi?si apropo actele pe imobil nu-s legalizate ..
unguruiulica a scris:

si din martie 2007 pana acum au trecut 3 ani si ceva ..banca a cesiomat creanta catre firma de recuperatori de la care am primit doar notificari ..de ce acum nu mai primesc de la recuperatori si primesc de la banca?

user unguruiulica

interventie moderator

Va rog nu mai scrieti mesaje consecutive deoarece incalcati Regulamentul de postare.Accesati functia editare pentru completarea ultimului mesaj postat.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sa achit dupa decesul tatalui remus82 remus82 DE UN AN JUMATE DECAND A MURIT TATAL MEU, CEI DE LA [editat] MA STRESEAZA SA ACHIT SUMA CE IA MAI RAMAS,ADICA. EL A LUAT DINTR-UN MAGAZIN OBIECTE ... (vezi toată discuția)
Card ifn executat silit anysca anysca Buna seara . Acum cativa ani(4 ) am contractat un credit nevoi personale la un magazin prin ifn (nu dau nume) , cumparand un frigider si un aragaz . Acum 2 ani ... (vezi toată discuția)
Credit pentru sef cocanhelga cocanhelga sotul meu i-a facut sefului sau credite fara giranti fara alte garantii la patru banci iar acum acesta refuza sa plateasca,m-am interesat si orice cale legala ... (vezi toată discuția)