POST SCRIPTUM :
Executorul i-a zis ca se stipuleaza in contractul ifn prin care am cumparat electrocasnicele despre aceste carduri. eu nu cunosc .
Multumesc pr. acest raspuns rapid . Notificarea este de la ,, SC ....... IFN - CORP EXECUTORI IFN", jos semneaza ,, executor ifn .....'' CU TOATE CA ACEL CARD A AVUT SUMA MAXIMA 8.000 RON EI IMI SPUN CA valoarea debitului total este de 11.443.03 ron , si ca creditul a devenit scadent anticipat , Aceasta suma i se impune a o plati in10 zile . Inca odata amintesc ca nu am semnat nici un fel de contract pe acest card care mi-*a fost trimis prin posta la 1 an dupa acel imprumut la acel ifn. Azi am contactat telefonic acel executor care mi-a zis ca nu pot face nimic daca nu platesc toata suma in acel timp - 09.07.2010 . , si sa astept ca ma vor chema in istanta , si ca imi vor pune poprire pe salariu pe acea suma + cheltuiei de judecata + .... Cand ia-m cerut lamuriri executoruli , spunandu-i ca de fapt acest dosar nu exista ,ca nu afost semnat de mine , mi-a zis ca nu are timp sa intre in detal;ii juridice cu mine si ca dupa instanta voi ave poprire pe salariu .
MULTUMESC PENTRU RASPUNS!!!
~ final discuție ~