avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu banca
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu banca

buna..am un credit care nu l-am mai platit din 2007 ...sunt casatorita si am un apartament pe numele meu..daca-l trec pe numele copilului el fiind minor ce poate sa-mi mai faca banca?servici nu am si tot ma streseaza cu notificarile lor.. ce-as putea sa fac sa scap de executare inafara de a plati creditul ca nu am de unde..multumesc:(
Cel mai recent răspuns: unguruiulica , utilizator 21:31, 11 Mai 2010
Daca instrainati imobilul in timp ce banca va someaza sa le platiti imprumutul, este posibil ca aceasta (banca) sa ceara anularea contractului de vanzare cumparare intrucat este clar ca l-ati instrainat sa nu va poata executa.
Succes.
atunci dati-mi va rog un sfat cum sa pot iesi din incurcatura..actele care le am pe apartament inca nu le-am legalizat ..va roggg..
Nu am inteles la ce v-ati referit cand ati spus ca nu ati legalizat actele pe apartament. Este sau nu pe numele dvs.? L-ati dobandit inainte de casatorie sau in timpul casatoriei?
este dobandit in timpul casatoriei ...doar ca s-a incheiat pe numele meu actul de vanzare -cumparare a imobilului si nu le-am dus la notar sa le legalizeze..
Un act de vanzare cumparare este obligatoriu sa se incheie in forma autentica (adica la notar). Dvs. probabil ca ati facut o intelegere cu vanzatorul. Aveti grija ca orice bun dobandit in timpul casatoriei, chiar daca este specificat doar unuol din soti in contract, este bun comun.
In conditiile in care niciun bun nu este inca pe numele dvs....banca nu are cu ce sa va execute...asa ca..nu va grabiti cu actele la notar.
Succes.
av.M.Hornea

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate sot/sotie NICOL72 NICOL72 sotul meu a cumparat un imobil in timpul casatoriei dar in actul de vanzare cumparare apare ca necasatorit. Ce implicatii are acest lucru? Trebuie modificat ... (vezi toată discuția)
Ipoteca apartament iulya15 iulya15 buna ziua am si eu o intrebare ,in urma cu 2 ani am luat 2 credite de nevoi personale fara ipoteca si fara garantii,fara girantii,in urma problemelor ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare apartament dobandit in timpul casatoriei vandut de un sot fara acordul celuilalt danuzz danuzz Buna ziua! am cumparat in timpul casatoriei un apartament cu doua camere. Eu am fost plecat in strainatate. sotia a vandut apartamentul, care era cu ipotecat ... (vezi toată discuția)