avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate baura

Activitate baura

cum vom plati soferii de tir care tranziteaza germania? stie cineva clar si sigur? sa presupunem ca in decurs de 6 h intra, X-( si pleaca din germania. il platesc 6 h cu 8.5 euro? si 2 h.....?X-(
O firma care presteaza activitate de transport international de marfuri efectueaza un transport in cadrul UE, in baza unor comenzi de transport asigurate de o firma din Danemarca, platitoare de Tva. Se factureaza contravaloarea transportului catre firma care emite aceste comenzi? sau acestea tin loc de factura? am colegi care insista ca acele note de transport tin loc de factura si le inregistreaza pe acestea ca invoice, emise de firma care presteaza activitatea de transport. E corect asa ceva?
multumesc
bonurile de combustibil pentru un tir care transporta marfa pe teritoriu UE sunt deductibile? dar daca sunt in afara UE?
multumesc
o firma infiintata in iunie 2014 este obligata sa plateasca impozit pe venit pana la depasirea plafonului de 65000 euro?
multumesc
la asta m-am referit, la deduceri, daca salariatul nu mai are alt contract de munca , atunci are deducere la contractul cu fractie de norma, fiind considerat contract de baza?
pentru o persoana care are un singur contract de munca cu fractie de norma de 2h se va considera ca este contract de baza? conteaza la calculul impozitului pe salar?
Am un angajat a carei sotie este din Republica Moldova. Ea are doar permis de sedere temporara in Romania. Pot sa o inscriu in declaratia 112 ca si persoana aflata in intretinere pentru a beneficia de asigurarule de sanatate? mentionez ca permisul de sedere este emis in iunie 2013