avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare Germania 2015
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare Germania 2015

cum vom plati soferii de tir care tranziteaza germania? stie cineva clar si sigur? sa presupunem ca in decurs de 6 h intra, X-( si pleaca din germania. il platesc 6 h cu 8.5 euro? si 2 h.....?X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 13 Ianuarie 2015
Vedeti aceste discutii unde s-a mai discutat despre acest subiect :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul 8.5 euro/ora pe germania genni genni Buna ziua, Cine ma poate ajuta sa inteleg cum e cu cei 8.5 euro/zi pt. timpul condus pe teritoriul Germania? Suntem o firma de transport si nu stiu daca ne ... (vezi toată discuția)
Salariul pe teritoriul germaniei GAR92 GAR92 Buna ziua.De curand stiu ca s-a dat o lege europeana care ii obliga pe patronii firmelor(si aici expun situatia mea)de transport ai caror soferi muncesc pe ... (vezi toată discuția)
Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)