avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul pe teritoriul Germaniei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul pe teritoriul Germaniei

Buna ziua.De curand stiu ca s-a dat o lege europeana care ii obliga pe patronii firmelor(si aici expun situatia mea)de transport ai caror soferi muncesc pe teritoriul Germaniei,sa ii plateasca pe acestia cu un salar de 8.5E/ora...as vrea sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,cum ar trebui sa procedez ca firma sa ma plateasca pentru timpul lucrat pe Germania? trebuie sa fac vreo cerere catre firma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 25 Aprilie 2015
1. Autorităţile germane au decis să suspende temporar impunerea salariului minim pentru şoferii străini, inclusiv români, care tranzitează Germania până când se va stabili dacă noua lege privind salarizarea este conformă cu legislaţia europeană.

2. Dvs cum lucrati in Germania?

3. Vedeti si aceste ddiscutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)
Salariu minim germania 2015 ncris78 ncris78 La 01.01.2015 a intrat in vigoare legea salariului minim in Germania, respectiv 8.5 euro/ora. Se presupune ca si soferii firmelor de transport, care efectueaza ... (vezi toată discuția)
Salariul 8.5 euro/ora pe germania genni genni Buna ziua, Cine ma poate ajuta sa inteleg cum e cu cei 8.5 euro/zi pt. timpul condus pe teritoriul Germania? Suntem o firma de transport si nu stiu daca ne ... (vezi toată discuția)