avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariul 8.5 euro/ora pe Germania
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariul 8.5 euro/ora pe Germania

Buna ziua,

Cine ma poate ajuta sa inteleg cum e cu cei 8.5 euro/zi pt. timpul condus pe teritoriul Germania? Suntem o firma de transport si nu stiu daca ne priveste pe noi sau doar pt. detasare? Poate impune Germania legi pt. Romania?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 15 Ianuarie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim germania 2015 ncris78 ncris78 La 01.01.2015 a intrat in vigoare legea salariului minim in Germania, respectiv 8.5 euro/ora. Se presupune ca si soferii firmelor de transport, care efectueaza ... (vezi toată discuția)
Salariul pe teritoriul germaniei GAR92 GAR92 Buna ziua.De curand stiu ca s-a dat o lege europeana care ii obliga pe patronii firmelor(si aici expun situatia mea)de transport ai caror soferi muncesc pe ... (vezi toată discuția)
Salarizare germania 2015 baura baura cum vom plati soferii de tir care tranziteaza germania? stie cineva clar si sigur? sa presupunem ca in decurs de 6 h intra, X-( si pleaca din germania. il ... (vezi toată discuția)