avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate bea1980

Activitate bea1980

Răspuns la discuția avem drept la mostenire?
Multumesc
Multumesc
Răspuns la discuția Alocatie europeana II
Multumesc mult
Răspuns la discuția avem drept la mostenire?
Buna seara,mersi mult pentru raspunsuri;in cazul nostru tatal meu are o garsoniera ,un apartament,un AF si o asigurare de viata,inainte de a se recasatori lucrurile erau simple acum insa au inceput sa se tulbure un pic....tatal meu nu are alti copii insa noua sotie sustine ca ar avea un testament sau ceva asemanator in care toate bunurile sunt pentru ea;se poate face asa ceva?
Mersi pentru raspuns,o sa intrebam aici la primarie;tatal copilului e in tara,noi suntem divortati iar copilul este aici cu mine,o sa intrebam totusi conditiile pentru obtinerea alocatiei,mersi mult.
Deci sa inteleg ca daca nu lucrez cu contract de munca nu am drept la alocatie?
Imi cer scuze pentru plagierea titlului,am citit un alt mesaj si vroiam cateva lamuriri;in cazul in care eu locuiesc impreuna cu copilul in Spania pot solicita alocatia copilului de aici?De la ambasada sau de la Consulat?Multumesc
Multumesc pentru raspuns;e valabil si in cazul unei persoane care locuieste in afara tarii si are contract de munca ?
Buna,vreau sa intreb daca in cazul in care o persoana nu are contract de munca isi poate pplati asigurarea sociala?Se poate plati retroactiv?
Buna ,intrebarea mea e daca am avea drept de mostenire din partea tatalui in cazul in care parintii mei sunt divortati iar tatal meu s-a recasatorit intre timp?