avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate ioanacristina.s

Activitate ioanacristina.s

este adevarat ca s-a modificat aceasta lege sau se modifica??cine ma poate ajuta??
bunica mea avea un pamant , ea este decedata, pamantul s-a impartit in 5 parti deoarece are 5 fete. Acest pamant s-a vandut la cineva care a dat banii pentru 4 parti iar partea mamei mele nu s-a platit integral pe motivul ca este in curs modificare acestei legi si nu poate respectivul cumparator sa-si intabuleze pamantul.....dar pe noi ca vanzatori de ce ne-ar interesa treaba aceasta din moment ce se face un contract de vanzare cumparare, vanzatorul isi pierde dreptul la proprietatea vanduta Nu? si cu intabularea se descurca el.....cumparatorul....:(
Răspuns la discuția Concediere
1.Preavizul trebuie sa fie neaparat de 20 zile lucratoare.Spune-i la d-na care l-a facut, sa-l refaca. Oricum nu il ia la ITM daca vede ca nu ti-au dat 20 zile preaviz.Eu am dat la cineva preaviz de 15 zile lucratoare si nu mi l-au acceptat.
2.Art. acesta inseamna ca mergi in somaj daca ai 12luni lucrate in ultimele 24luni.
3.Despre salariu compensatoriu nu stiu nimic decat ca ti se plateste preavizul in care poti sa mergi la lucru doar 4 ore si sa fi platit normal, sau sa nu mergi deloc daca conducerea firmei decide asta dar trebuie sa ti-l plateasca.