avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate adrian_costin

Activitate adrian_costin

In cele din urma am primit actele, aveam de gand sa le fac o reclamatie, pentru ca, pentru ce imi trebuia, tatalui meu i s-au eliberat in 2 ore, iar la mine a durat 3 saptamani. Multumesc domnule Tudor pentru raspunsul oferit!
Buna ziua, o intrebare: s-a procedat corect sau nu?
Lucrez intr-un magazin dealer al unei mari companii de telecomunicatii din Romania. Luna trecuta s-a intamplat ca din graba sau neatentie nu am reusit sa inregistrez o oferta de prelungire a unui contract cu 3 numere active pe cont. Oferta listata este doar ca nu s-a inregistrat electronic oferta incheeata si partea mai grava, suventionarea terminalelor achizionate de client. Asta nu a fost o problema, se mai intamplase, procedura care trebuia sa o urmez consta in trimiterea unui e-mail catre departamentul care opera manual oferta in sistem cu CC la toata lumea, in aceeasi zi de la vanzarea terminalelor.
Luna aceasta, inainte cu 2 zile de salar, s-au trezit ca defapt telefoanele nu apar operate in sistem, deci nu sunt subventionate, deci dealer-ul nu isi primeste banii pe telefoane. Decizia lor a fost de a ne imputa agentilor din locatie fara nici o decizie de imputare din salar suma celor 3 terminale. Astfel ne-am trezit fara o mare parte din banii care trebuia sa ii luam sa ne fie retrasi pentru a fi acoperita prostia celor care trebuia sa ne ajute cu operarea manuala a ofertei.
Acum intrebarea este: Trebuia sa ma anunte ca-mi vor retrage banii, printr-o decizie scrisa prin care noi agentii sa ne dam acordul semnat si sa recunoastem in cazul ar fi fost vina noastra sa ne retraga banii, sau au procedat corect?
Oricum, s-a descoperit a cui a fost vina, doar ca de o saptamana inca nu ne-am primit banii inapoi.
Multumesc
Buna ziua, o intrebare daca se poate: am si eu urmatoarea problema, am cerut sa mi se emite adeverinta de salar si copie dupa cartea de munca in data de 08.04.2010, si uite-ne astazi 29.04 si inca nu am primit actele, tot minciuni, promisiuni, nu azi ca maine sigur... Intrebarea mea, avand in vedere ca sunt obligatiile angajatorului, ei pot fi sanctionati in urma unei sesizari la ITM? Sau au un termen maxim pe care eu trebuie sa-l astept, ca apoi sa fac plangere? Nu am vazut acest lucru specificat nicaieri, decat ca sunt obligatiile angajatorului