avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate isai_lavinia

Activitate isai_lavinia

Buna ziua

revin pe forum cu o noua intrebare
cum se poate solutiona urmatoarea problema:
-dupa mostenirea prin succesiune a mai multor bunuri constat ca din titlu de proprietate lipseste un teren dar culmea este ca acest teren apare in toate registrele agricole si toate documente de la primarie, dupa care normal s-a paltit impozit.probabil cand s-au facut titlurile de proprietate, acea persoana care a compeltat, a gresit completarea.ce pot face eu ca mostenitor in acest caz, eu vreau sa intabulez pe mine.?ce pot eu sa cer acestei primarii "care si-a facut datoria exceptional"???

in concluzie, terenul agrigol exista pe numele mamei mele in registrele agricole, a platit impozit ea si am platit in continuare si eu, dar acuma mi-am data seama ca acel teren nu exista in titlu de proprietate??

multumesc
Răspuns la discuția intabulare direct pe cumparator
Buna ziua

in cazul in care cineva mai este interesat, am vorbit si cu avocatul firmei la care lucrez,cea mai buna solutie si mai sigura este sa intabulez pe numele meu si cumparatorul la randul lui sa intabuleze si el.Nu stiu daca cumparatorul ar fi de acord sa imi dea bani inainte sa vada un act sigur(ma refer la antecontract care nu se face prin notar) prin care sa stie ca poate intabula asa ca intabulez pe mine si el o sa isi vada de treburile lui .

buna ziua
eu am mostenit prin succesiune un pamant pe care vreau sa-l vand si se pare ca acest pamant trebuie prima data intabulat pe numele meu dupa care pot sa-l vand.Am auzit ca s-ar putea sa-l intabuleze direct cumparatorul dar nu stiu cum sa procedam, in afara de faptul ca trebuie sa facem un contract de vanzare cumparare??!!!va rog sa imi dati un indiciu!!!