avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate IRINA_P67

Activitate IRINA_P67

Răspuns la discuția Inselaciune, dovezi putine..
am reusit sa iau legatura cu cei de la depozit,inauntru nu mai este nimic asa ca voi merge sa iau legatura cu un avocat pentru a merge mai departe cu toate demersurile necesare.cei de la politie mi-au spus ca fiind vorba de contract intre 2 firme nu e de competenta lor si sa merg in justitie.maine ma voi intalni cu un avocat si ...sa vedem ce va mai fi.
ieri am fost la depozit sa incerc sa iau legatura cu cei care au inchiriat spatiul ca sa stiu daca afost sau nu deschis sau daca si cand se va deschide si nimeni nu vrea sa dea nici o relatie.toata lumea imi spune ca este treaba patronului si ca doar el decide daca si cand se va deschide.cand am rugat sa imi dea o un nr.de telefon sau sa imi spuna cum pot discuta cu acesta toata lumea a spus ca nu stie.imi pare foarte ciudat asa ca voi merge sa reziliez contractul in instanta si sa pot intra cu executor in depozit...cu toate ca am inteles ca s-a venit noaptea cu tir si tractor cu remorca si s-a luat totul de acolo
crede-ti ca mai pot spune sigur de cine este semnat?eu pe aceasta claudia am cunoscut-odupa data de 8-10 martie cand contractul era deja semnat. eu am discutat telefonic in 22 februarie cu "cxxxe cxxxxxn"pentru aparat la sediul din strada gorjului ,am trimis un draft de contract pt al citi si apoi sa discutam si sa il semnam.doua saptamani mi-a raspuns acest tip si imi spunea ca este plecat in zona moldovei dupa cherestea,si abia dupa data de 8 martie ,am fost contactata de aceasta claudia,cu care m-am intalnit si mi-a spus ca seful este plecat dar ca a semnat contractul si ca putem incepe colaborarea care s-a derulat in regula de la jumatatea lunii martie pana in 15-16 aprile ,apoi ...a disparut.am discutat telefonic dupa ce am fost la depozit si era inchis,intre timp s-a inchis si sediul din gorjului.."pentru renovare"zicea claudia si...din 26 aprile cand urma sa ne intalnim la depozit pentru a-mi ridica aparatele,nu am mai putut lua legatura pt.ca si-a inchis telefoanele.am fost la depozit,acolo mai este cherestea depozitata in fata depozitului,acelasi lacat si ...maine am sa merg sa discut cu cei de la care a fost spatiu inchiriat si...va mai tin la curent cu ce am facut mai departe.
pai este vorba de acele trei din compozitorilor si inca doua care sunt intr-o alta locatie.am rugamintea sa imi spune-ti cand le-ati vazut ultima oara in compozitorilor,daca puteti.multumesc
Buna ziua,
si eu am probleme cu aceasta persoana deoare acum 4 luni s-a prezentat ca si reprezentant al firme Cidus Prod Servicii si am incheiat un contract comercial intre firma mea si Cidus Servicii prin care i-am amplasat un numar de automate de cafea in diferite locatii.De acum doua saptamani in aceste locatii nu mai este nimeni si nu stiu cum imi pot recurera aparatele deoarece aceasta persoana a schimbat cred,nr de telefon iar cand am vb ultima oara mi-a relatat ca aparatele sunt date in custodie si atat timp cat am un contract cu firma lor are dreptul sa faca ce vrea cu ele.
mentionez ca in contract specifica foarte clar ca nu are voie sa cesioneze aceste aparate unei terte persoane si sa nu modifice amplasamentul decat cu acceptul furnizorului.Va rog sa ma ajutati sa imi pot recupera aceste aparate.
Va multumesc
Buna ziua,
si eu am probleme cu aceasta persoana deoare acum 4 luni s-a prezentat ca si reprezentant al firme Cidus Prod Servicii si am incheiat un contract comercial intre firma mea si Cidus Servicii prin care i-am amplasat un numar de automate de cafea in diferite locatii.De acum doua saptamani in aceste locatii nu mai este nimeni si nu stiu cum imi pot recurera aparatele deoarece aceasta persoana a schimbat cred,nr de telefon iar cand am vb ultima oara mi-a relatat ca aparatele sunt date in custodie si atat timp cat am un contract cu firma lor are dreptul sa faca ce vrea cu ele.
mentionez ca in contract specifica foarte clar ca nu are voie sa cesioneze aceste aparate unei terte persoane si sa nu modifice amplasamentul decat cu acceptul furnizorului.Va rog sa ma ajutati sa imi pot recupera aceste aparate.
Va multumesc