Trebuie sa deschideti o actiune pentru rezilierea contractului si restituirea dozatoarelor, pentru a avea un titlu executoriu in baza caruia sa puteti patrunde legal in imobile ( cu un executor judecatoresc) si sa va ridicati dozatoarele.
si eu sunt patita cu claudia.nu reprezinta nici o firma, ati vazut vreo imputernicire? se da drept jurista acestei firmei. nu stiu cum are actele acelei firme...eu am de incasat cca 800 mil de la ea si nu mai dau de ea.unde a avut spatiile inchiriate a fost data afara in suturi ca nu platise chiria...tot pe contract, si o fila de cec cu un cont de romtelecom pe ea. cine v-a semnat contractul ea sau cruce ciprian? a fost si ene mihaela amestecata?
crede-ti ca mai pot spune sigur de cine este semnat?eu pe aceasta claudia am cunoscut-odupa data de 8-10 martie cand contractul era deja semnat. eu am discutat telefonic in 22 februarie cu "cxxxe cxxxxxn"pentru aparat la sediul din strada gorjului ,am trimis un draft de contract pt al citi si apoi sa discutam si sa il semnam.doua saptamani mi-a raspuns acest tip si imi spunea ca este plecat in zona moldovei dupa cherestea,si abia dupa data de 8 martie ,am fost contactata de aceasta claudia,cu care m-am intalnit si mi-a spus ca seful este plecat dar ca a semnat contractul si ca putem incepe colaborarea care s-a derulat in regula de la jumatatea lunii martie pana in 15-16 aprile ,apoi ...a disparut.am discutat telefonic dupa ce am fost la depozit si era inchis,intre timp s-a inchis si sediul din gorjului.."pentru renovare"zicea claudia si...din 26 aprile cand urma sa ne intalnim la depozit pentru a-mi ridica aparatele,nu am mai putut lua legatura pt.ca si-a inchis telefoanele.am fost la depozit,acolo mai este cherestea depozitata in fata depozitului,acelasi lacat si ...maine am sa merg sa discut cu cei de la care a fost spatiu inchiriat si...va mai tin la curent cu ce am facut mai departe.
,,cruce ciprian,, cu care ati vorbit este un impostor.adevaratul cruce ciprian, am dat de el...dupa mai multe ,,sapaturi,,. cu un ,,cruce ciprian,,am vorbit si noi si spunea ca este plecat in america, tot prin martie, inceputul lui aprilie. sunt o retea de infractori, se ocupa cu tot felul de inselaciuni.saptamana trecuta au mai dat ,,un tun,, la sanirom, am vb cu cineva de acolo, care imi lasase un mesaj pe forum..dar l-am citit cu o zi intarziere...noi am facut plangere penala, la fel au zis ca fac si saniromul, la fel va sfatuiesc si pe dvs.
daca se poate va rog sa ne tineti si pe noi la curent daca dati de ea.
:offtopic: Interventie moderator
@ stefi_gv
@ IRINA_P67
Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uitati ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.
Va rog sa va editati mesajele postate prin stergerea numelor persoanelor fizice acre apar in continutul lor.