avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale va rog mult sa m ajutati si pe mine cu un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

va rog mult sa m ajutati si pe mine cu un raspuns!!!!!!!!!

Am inchiriat unei persoane un depozit,dar in contract am bagat-o ca reprezentant al firmei respective caruia i-m inchiriat,dr neavind nici o procura sau act aditional prin care sa se ateste ca are drept cu firma !ulterior dand pe cautare GOOGLE,m constatat ca d-na in cauzape numele ei:EANA CLAUDIA AURORA,are mari probleme juridice,talharii,.........etc.Ea a semnat CONTRACTUL DE INCHIRIERE,dupa care nu a mai venit.
INTREBARE:-Cu CONTRACTUL DE INCHIRIERE,poate sa imi faca ceva rau,vreo talharie,avand ,stampila si semnatura mea ca proprietar?!
SI VA ROG SPUNETI-MI CUM AS PUTEA SA SCAP DE EA,CUM SA ANULEZ CONTRACTUL ACESTA?#-o
www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]
va rog invatatima ce as putea face sa scap de asa persoana ,fara sa imi afectez
ceva la firma sau ca propietar!!!
va multumesc pentru intelegere si ajutor!:sorry:
Cel mai recent răspuns: stefi_gv , utilizator 14:18, 5 Mai 2010
Puteti rezilia contractul de inchiriere si sa trimiteti o adresa de reziliere a contractului pe adresa firmei respective.
Din citirea materialului de pe linkul postat de dvs. inteleg, printre altele, ca persoana in cauza este parte vatamata si nu inculpata in procesul incheiat deja, cu privire la fapte de talharie. In sfarsit, daca ati inregistrat contractul de inchiriere la fisc, pentru a fi luat in evidenta la plata impozitului aferent, ar fi util sa depuneti si acolo o dovada privind rezilierea.
" Data post: Luni, 26 Aprilie 2010, 10:25
Pentru cei interesati-aceasta persoana (Eana Claudia Aurora) va fi prezenta in cursul zilei de 26.04.2010 la sediul firmei Sanirom din Autostrada Bucuresti-Pitesti Km 13,5, Parcul Industrial A1, Hala I. Persoana de contact Oarza Serban -tel 0726758988. "
Uite ce am gasit tot aici pe site la probleme juridice insolventa, faliment
Este adevarat, in acel dosar este parte vatamata, datorita faptului ca un alt pagubit a incercat sa isi recupereze banii cu forta. - din pacate nu avea dovezi ca i-a dat acea suma de bani.

Mare atentie cu aceasta persoana, nu ii mai dati nimic!!
parte vatamata a fost da...ca a dat teapa oamenilor si probabil au incins-o, cel putin cu atat sa se aleaga daca nu au putut recupera banii.
ce e dat e bun dat in tara asta. trebuie sa ceri fisa fiscala sa dai unuia 50 lei imprumut, daca nu...risti sa iti iei teapa, si stim cu totii ce poate face legea....
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
stefi_gv, utilizator

Alte discuții în legătură

Eana claudia aurora, ene mihaela stefi_gv stefi_gv sunt 2 persoane care se ocupa cu infractiunea de inselaciune. daca mai sunt pagubiti printre cei care citesc va rog sa ma contactati (vezi toată discuția)
Inselaciune, dovezi putine.. giony18 giony18 Buna ziua, In urma cu aproximativ 4-5 luni am cunoscut impreuna cu inca doi amici, prin intermediul unui functionar din primaria sectorului [nr editat] ( ... (vezi toată discuția)
Probleme cu reprezentantul unei s.c. IRINA_P67 IRINA_P67 Buna ziua, si eu am probleme cu aceasta persoana deoare acum 4 luni s-a prezentat ca si reprezentant al firme Cidus Prod Servicii si am incheiat un contract ... (vezi toată discuția)