Buna ziua,
Sunt salariat la o firma din Romania care are incheiat contract cu o firma din Olanda si urmeaza sa plec in Olanda. Am obtinut certificat de rezidenta fiscala in Romania pentru anul 2012, intrebarea este unde o sa platesc impozitul si unde depun acest certificat in original?
-ultima declaratie intrastat depusa ptr import -10.2008,
-exportul incepe in 10.2010, fara a depasi pragul in cursul anului,
-pragul de 900.000 pentru export a fost depasit in 06.2011 si nu am depus declaratia intrastat, nu stiu daca depun declaratia nula doar ptr 01-05.2011 si apoi lunar pentru 06-12. 2011 sau incep cu 06.2011 cand am depasit pragul?
-daca importul in 2010 -2011 nu a atins pragul de 300.000, trebuie declarat?
Multumesc anticipat! #-o
Revin cu o mare nelemurire, art. 18, alineatul 7, spune:
"Nu sunt obligati la plata impozitului minim....
a) se afla in procedura insolventei, de la data deschiderii acestei proceduri, potrivit legii:"
Nu inteleg, se aplica incepand cu 14.05.2010, sau de la data deschiderii procedurii?
Multumesc si scuzati insistenta! #-o
O I.I. infiintata in 2010, care nu are angajati si nu a inregistrat venituri, ce trebuie sa declare si sa plateasca la asigurari sanatate, somaj, ITM,..., si daca are de plata, cum se stabileste valoarea de plata.
Mentionez ca persoana care a inregistrat I.I. are statutul de angajat la o alta S. C.
Cu ce data nu datoreaza impozit minim firmele aflate deja in procedura insolventei la momentul publicarii in MO 307/11.V.2010 a OUG 109? Multumesc!:vishenka: