avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate corinavaleria

Activitate corinavaleria

Răspuns la discuția valabilitate expertiza
buna ziua
Am avut o expertiza la casa pentru partaj in nov 2008 depusa la instanta in ianuarie 2009.In 2010 am efectuat niste modificari la casa si am avut nevoie de o alta expertiza pe care expertul nu a efectuat-o dar a dat o valoare aproximativ egala cu cea dinainte desi eu facusem modificari in constructie si el nu a vazut casa in interior Se poate lua de referinta expertiza din 2008?Multumesc
Discuție perioada
Daca cineva a primit o condamnare de 2 ani cu suspendare cum se calculeaza perioda de incercare cand nu mai apare in cazier aceasta problema?
Răspuns la discuția nerespectare ordonanta de poprie
In urma SC de majorare pensie alimentara s-a emis ordonanta de poprire pentru veniturile fostului sot incepand cu 14.07.2009 din care s-a retinut pt lunile noiembrie,decembrie si ianuarie.Am introdus actiune de recuperare a pensiei din iulie si pana in octombrie 2009 care nu era platita si mi s-a respins cererea.??????
buna ziua,
am o hotarare de marire de pensie pentru care s-a facut ordonanta de poprire cu data de 14.07.2009.Nu mi s-a oprit pensia pe lunile iulie august septembrie si octombrie 2009.Am facut actiune la judecatorie care mi s-a respins ce pot face?
Discuție drepturi
Buna ziua,
Am o intrebare.Am fost casatorita am divortat avem o fiica in urma casatoriei.
Prin partaj sotul meu a primit sulta de la mine 6000 lei.Copilul are dreptul sa ia din acesti bani ceva sau nu
Multumesc