buna ziua
Am avut o expertiza la casa pentru partaj in nov 2008 depusa la instanta in ianuarie 2009.In 2010 am efectuat niste modificari la casa si am avut nevoie de o alta expertiza pe care expertul nu a efectuat-o dar a dat o valoare aproximativ egala cu cea dinainte desi eu facusem modificari in constructie si el nu a vazut casa in interior Se poate lua de referinta expertiza din 2008?Multumesc
In urma SC de majorare pensie alimentara s-a emis ordonanta de poprire pentru veniturile fostului sot incepand cu 14.07.2009 din care s-a retinut pt lunile noiembrie,decembrie si ianuarie.Am introdus actiune de recuperare a pensiei din iulie si pana in octombrie 2009 care nu era platita si mi s-a respins cererea.??????
buna ziua,
am o hotarare de marire de pensie pentru care s-a facut ordonanta de poprire cu data de 14.07.2009.Nu mi s-a oprit pensia pe lunile iulie august septembrie si octombrie 2009.Am facut actiune la judecatorie care mi s-a respins ce pot face?
Buna ziua,
Am o intrebare.Am fost casatorita am divortat avem o fiica in urma casatoriei.
Prin partaj sotul meu a primit sulta de la mine 6000 lei.Copilul are dreptul sa ia din acesti bani ceva sau nu
Multumesc