avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectare ordonanta de poprie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectare ordonanta de poprie

buna ziua,
am o hotarare de marire de pensie pentru care s-a facut ordonanta de poprire cu data de 14.07.2009.Nu mi s-a oprit pensia pe lunile iulie august septembrie si octombrie 2009.Am facut actiune la judecatorie care mi s-a respins ce pot face?
Va rog sa fiti mai explicita. In ce scop s-a emis ordonanta de poprire..si pentru ce ati inaintat actiune la Judecatorie?
In urma SC de majorare pensie alimentara s-a emis ordonanta de poprire pentru veniturile fostului sot incepand cu 14.07.2009 din care s-a retinut pt lunile noiembrie,decembrie si ianuarie.Am introdus actiune de recuperare a pensiei din iulie si pana in octombrie 2009 care nu era platita si mi s-a respins cererea.??????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la marirea pensiei alimentare ContSters49480 ContSters49480 am nevoie de sfaturi.Pe scurt ,care este problema mea.: Sunt divortat , un copil, pensie alimentara De la 159 ron s-a marit la 351 ron.Am facut recurs si ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alimentara mancipri mancipri cum se pune in executare silita o majorare de pensie alimentara copil ? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara AndReeAB. AndReeAB. Buna, am o problema legata de pensia alimentara. In urma cu 4 luni tatal meu a facut raport de sistare a pensiei pe motiv ca am facut 18 ani. L-am dat in ... (vezi toată discuția)