avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate pulugor izabella

Activitate pulugor izabella

Buna seara!
As dori sa intreb,daca m-i s-a desfacut contractul de munca pe 01,06,2010 ,in luna august primesc ajutorul de somaj pe 2 luni sau pe una?
Multumesc
Buna seara!Poate cineva sa raspunda la aceasta intrebare?
Aproximativ cate zile trebuie sa treaca intre data inregistrarii cererii pt. ajutorului de somaj si plata acestuia?
Vad ca nici care lucreaza in domeniu nu stiu?!!:O
Multumesc anticipat!
Multumesc mult pentru sfat!Ideea este ca am intrebat ,si m-i s-a raspuns ca salariile compensatorii nu se dau in mediul privat ci numai bugetarilor,ceea ce mi se pare absurd!
Buna ziua!As dori sa va cer din nou un sfat.
Dat fiind ca m-i se desface contractul de munca cu cod 65,si sunt in perioada de preaviz,cand pot sa-mi depun cerera pt salariul compensator?,sau daca am dreptul macar la asa ceva?
Multumesc anticipat!
Absolut!!De asta nu mai intelegem nimic!S-a dat sentinta favorabila ei,dar in momentul cand sotia a facut recurs,acelasi tribunal a declarat sentinta nelegala,pe motiv ca cazurile de paternitate se judeca pana la varsta de 1 an al copilului!Daca chiar este asa avocatul care ne-a reprezentat nu trebuia sa stie acest lucru?Daca chiar este adevarat ,de ce oare nu ne-a spus sa nu mai cheltuim atatea bani pe procese!
scuze....am uitat sa mentionez ca a intentat procesul pt stabilirea paternitatii si isa dat castig de cauza,acum cum se mai anuleaya tot?
Va rog frumos sa ne ajutati cu u n sfat in legatura cu aceasta problema!Soacra mea fiind copil din flori,la varsta de varsta de 63 de ani ,dupa moartea tatalui a dat in judecata sotia acestuia pt mostenire ,castigandu-si drepturile de mostenitor in instanta,dar vaduva a facut recurs,si acelasi tribunal a constatat ca sentinta este nelegala!!!!!si a schimbat complet hotararea in favoarea vaduvei!!
Acum va rog sa-mi explicati si mie cum se poate asa ceva?
Avocatul care a reprezentat soacra nu stia de aceasta lege?(art 60 alin ultim di codul familiei)?Cum poate sa se demareze un proces despre care se stie ca este ilegala?
Cum poate sa dea un judecator un verdict care contravine legii,si la recurs sa schimbe sentinta?
Nu mai intelegem nimic!
Va rugam din tot sufletul sa ne ajutati!
Soacra care #-oa crescut fara tata ,acum este si nedreptatita,iar bunurile erau deja vandute inaintea pronuntarii sentintei!E posibil asa ceva?