avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... data incasarii ajutorului de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

data incasarii ajutorului de somaj

Buna seara!Poate cineva sa raspunda la aceasta intrebare?
Aproximativ cate zile trebuie sa treaca intre data inregistrarii cererii pt. ajutorului de somaj si plata acestuia?
Vad ca nici care lucreaza in domeniu nu stiu?!!:O
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:13, 12 Iulie 2010
1. Normal indemnizatia de somaj se primeste in luna urmatoare depunerii actelor la AJOFM daca acestea au fost depuse in prima jumatate a lunii.
2. In caz contrar indemnizatia se primeste in luna cealalta, cumulat de la data depunerii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar somaj verax4me verax4me Buna ziua, am fost disponibilizat la 1 martie a.c. Am fost anuntat verbal de angajator cu cca 5 zile inainte de disponibilizare. Deci de la 1 martie a.c. am ... (vezi toată discuția)
Termene somaj nadia.berar nadia.berar Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta! Am lucrat cu 1/2 norma si mi s-a redus postul.Cand m-am prezentat la somaj dupa 4 zile, mi s-a spus ca daca nu am venit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fiica mea este asistent personal al tatălui său, ... Zelinschi Manuela Zelinschi Manuela Bună ziua! Fiica mea este asistent personal al tatălui său, care are grad de handicap accentuat, dializat, in faza terminală! Dacă tatăl ei va deceda, ... (vezi toată discuția)