sunt despartita in fapt din anul 2000.desi am deschis doua actiuni de divort fostul sot nu s-a prezentat la nici una motivand ca nu este in tara. In anul 2006 am nascut un copil si am fost obligata de legile romane ca pe certificatul de nastere sa fie trecut numele de pe certificatul de casatorie adica al fostului sot. In continuare acesta nu se prezinta la procesul de divort sa recunoasca in fata instantei ca nu este parintele natural al copilului. Ce pot sa fac? Este valabila o declaratie in fata notarului din partea lui ca nu este parintele natural al copilului?
Am fost la cativa notari si au refuzat sa faca aceasta hartie. Va multumesc
anticipat pentru raspunsurile dvs.:stunned:
prima actiune de divort dupa nasterea copilului a fost in anul 2007 iar fostul sot nu a vrut sa se prezinte la nici o sedinta. Ce as putea sa fac acum ?
sunt despartita in fapt din anul 2000.desi am deschis doua actiuni de divort fostul sot nu s-a prezentat la nici una motivand ca nu este in tara. In anul 2006 am nascut un copil si am fost obligata de legile romane ca pe certificatul de nastere sa fie trecut numele de pe certificatul de casatorie adica al fostului sot. In continuare acesta nu se prezinta la procesul de divort sa recunoasca in fata instantei ca nu este parintele natural al copilului. Ce pot sa fac? Este valabila o declaratie in fata notarului din partea lui ca nu este parintele natural al copilului?
Am fost la cativa notari si au refuzat sa faca aceasta hartie. Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.:stunned:
Buna ziua . Am in ingrijire o batrana in varsta de 84 de ani care locuieste intr-un imobil al primariei. Intrucat are nevoie de ingrijire permanenta trebuie sa locuiesc cu ea. Cum as putea legal sa fiu luata in spatiul respectiv? Ma ajuta contractul de intretinere?
Mentionez ca nu detin imobil proprietate.
va multumesc!