avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luarea in spatiu intr-un imobil al primariei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luarea in spatiu intr-un imobil al primariei

Buna ziua . Am in ingrijire o batrana in varsta de 84 de ani care locuieste intr-un imobil al primariei. Intrucat are nevoie de ingrijire permanenta trebuie sa locuiesc cu ea. Cum as putea legal sa fiu luata in spatiul respectiv? Ma ajuta contractul de intretinere?
Mentionez ca nu detin imobil proprietate.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:47, 4 Mai 2010
nu, batranica trebuie sa declare ca va ia in spatiu si astfel veti fi trecut in acte.,.alta solutie nu exista

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul curatorului ber0272 ber0272 va rog respectuos sa ma ajutati .sunt intr-o situatie ciudata.intretin o femeie de 84 ani cam de 10-12 ani eu sant nepotul dupa frate al ei.adica tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu elena_tabolcea@yahoo.com elena_tabolcea@yahoo.com Fosta mea soacra in varsta de 82 ani nu mai are pe nimeni, unicul copil si sotul dansei sunt decedati. Ea locuieste singura intr-un sat din judetul Iasi. Eu ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)