avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

luare in spatiu

Fosta mea soacra in varsta de 82 ani nu mai are pe nimeni, unicul copil si sotul dansei sunt decedati. Ea locuieste singura intr-un sat din judetul Iasi. Eu sunt divortata de fiul dansei.
Pentru a putea fi primita intr-un azil de batrani de pe raza municipiului Iasi, ii trebuie domiciliu stabil in Iasi.
Pot sa o iau eu in spatiu, sa isi schimbe domiciliu In Iasi, dupa care sa fac cerere pentru a putea fi primita intr-un camin de batrani? Una din conditiile de primire in azil este sa aibe domiciliu stabil in Iasi.
Daca o iau in spatiu si o iau efectiv la mine in casa ma incadrez in acea conditie?
Cel mai recent răspuns: elena_tabolcea@yahoo.com , utilizator 08:11, 14 August 2019
intrebati daca nu cumva e suficient sa aiba domiciliul in judetul Iasi si nu neaparat in oras. Daca e musia in oras, luati-o dvs in spatiu ca nu va incurca cu nimic.
Problema e ca va vor pune sa va luati tot felul de angajamente inclusiv ca o veti ingropa.
sa va faca batrana testament din timp, ca e pacat sa ii ia casa statul dupa ce nu va mai fi.
Trebuie sa aiba domiciliu stabil in Iasi. Nu are cum sa ii ia statul casa deoarece are nepoata, fiica mea, dar ea este studenta, nu are nici un venit pentru a o ajuta si nici timp, fiica mea locuieste cu mine, este in intretinerea mea.
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
elena_tabolcea@yahoo.com, utilizator
Din " nu mai are pe nimeni", nu prea aveam cum sa deduc ca are nepoata..
scuze, nu mai are sot si copii
Nu e problema..
Luati-o in spatiu ca nu aveti vreo problema.

Alte discuții în legătură

Domiciliu stabil elena_tabolcea@yahoo.com elena_tabolcea@yahoo.com Fosta mea soacra in varsta de 82 ani nu mai are pe nimeni, unicul copil si sotul dansei sunt decedati. Ea locuieste singura intr-un sat din judetul Iasi. Eu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ma intreb daca ma puteti ajuta cu situatia de mai ... GeaninaM25 GeaninaM25 Buna seara! Ma intreb daca ma puteti ajuta cu situatia de mai jos: Se poate obtine tutela pentru un batran care sufera de alzheimer, dar care nu mai are ... (vezi toată discuția)
Mostenire , succesiune ? aurora 13 aurora 13 Buna seara Va relatez in cuvinte cat mai putine problema mea. In anul 2000 sotul meu a avut un accident de masina care i a produs decesul. Am ramas vaduva cu ... (vezi toată discuția)