avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate xnicuxx

Activitate xnicuxx

Răspuns la discuția stabilirea paternitatii
din cate stiu timp de 1 an poti cere testu adn,si te poti judeca oriunde daca ai un motiv ok si instanta da acceptu
Va salut,am o mare problema si chiar am nevoie de o parere: acum 2 ani (2008) am cumparat o casa de la o familie,numai ca sotu a vandut cu o procura,evident m-am uitat pe procura si de ce notar este facuta si m-am dus la el cu toate actele.Acesta a luat actele si a verificat procura respectiva care era facuta de el si mi-a spus ca este Ok si ca,contractu de vanzare cumparare se poate face.Dupa o saptamana ne-am prezentat la notar am semnat actele de vanzare-cumparare.dupa 2 ani (2010) sunt chemat in judecata deoarece sotia a sustinut ca a anulat acea procura si ca actu este nul. Sa ajuns la procuror si notaru a recunoscut ca a gresit datorita volumului mare de munca la fel si secretara lui ,au scapat cu o amenda administrativa deoarece fapta nu prezinta pericol public(asa scrie in comunicarea de la procuror) si a trimis actu de vanzare-cumparare in judecata pentru a fi constatata nulitatea lui...ce sanse am sa nu se anuleze contractu de vanzare cumparare??