avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Activitate Sandu_bossu

Activitate Sandu_bossu

Discuție BUNA ZIUA
daca suntem trecuti amandoi in actul de vanzare -cumparare adica sot sotie ,platim 2 impozite? va multumesc anticipat
Discuție buna seara
Am revenit cu o noua intrebare legata de o casa construita pe un teren in concesiune.dupa ce am citit actul de concesiune am aflat ca este concesiune pe durata constructiei.Adica cat exista imobilul construit pe acel teren. ce sa fac nu stiu. astept un sfat de la dvs. exista o asa concesiune? va multumesc anticipat
Discuție BUNA ZIUA
as vrea sa cumpar o casa care e este construita pe un teren in concesiune. puteti sa ma sfatuiti cesa fac?va multumesc
Vreau sa cumpar o casa care este construita pe un teren in concesiune. puteti sa-mi dati un sfat in legatura cu concesiunea asta? Va multumesc
Răspuns la discuția BUNA ZIUA
Daca ma trec pe actul de creditare ca si cumparator iar mama ca platitor ,astfel casa va fi a mea si nu a mamei mele ,nu-iasa?
Discuție BUNA ZIUA
Actul de vanzare -cumparare cu clauza de intretinere se poate face acum sau la incheierea ratelor catre banca? Daca pana la terminarea ratelor se razgandeste mama? Sfatuitima va rog frumos.Nu stiu ce sa fac Va multumesc
Discuție BUNA ZIUA
Buna ziua ! Am nevoie urgenta de un sfat. mama mea vrea sa cumpere o casa prin credit ipotecar. pe numele ei dar pt mine
si cum a-si putea sa fiu trecut in actul de proprietate fara sa fie atacata de catre sora mea .am uitat sa mentionez ca mai am o sora.se poate face actul de vanzare cumparare pe numele meu chiar daca creditul la banca e pe numele mamei? va multumesc anticipat pt raspuns !