avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA ZIUA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA ZIUA

Actul de vanzare -cumparare cu clauza de intretinere se poate face acum sau la incheierea ratelor catre banca? Daca pana la terminarea ratelor se razgandeste mama? Sfatuitima va rog frumos.Nu stiu ce sa fac Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 10:49, 4 Mai 2010
Daca mama dvs. doreste,poate.Daca cumva se razgandeste intre timp , chiar daca incheie cu dvs. contractul cu clauza de intretinere, poate oricand sa ceara rezilierea acestuia, in cazul in care dvs.nu va indepliniti obligatiile asumate prin acel contract .
Numai partile care au incheiat contractul pot sa il desfiinteze ( respectiv dvs. sau mama)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere socrate111 socrate111 Ce sanse de castig in instanta sunt pentru anularea unui contract de v/c cu clauza de intretinere intocmit in timpul vietii intre o mama vaduva si cel mai mare ... (vezi toată discuția)
Unele lamuriri andonie maria andonie maria parintii mei nu au avut acte pe casa si terenul unde locuiesc,eu si sotul meu i-am ajutat sa dobandeasca acele acte,dupa care ei ne-au propus ca ne v-a trece ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare gavrila raluca gavrila raluca Acum 12 ani s-a incheiat un act de vanzare-cumparare ptr. un apartament intre o mama si fiul ei,ea declarand la notar ca nu mai are nici un copil.Lucru ... (vezi toată discuția)