Buna ziua!Numele meu este Radu Nechita si am achizitionat o masina prin contract de vanzare-cumparare de la o persoana din alt judet decat al meu.In momentul in care l-am rugat pe acesta sa-mi trimita certificatul fiscal pentru a putea inmatricula masina pe numele meu,vanzatorul masinii a spus ca nu poate sa obtina acest certificat cauza fiind datoriile acumulate la plata impozitului.Mentionez ca nu am cunostinta despre suma exacta a datoriilor acumulate de acesta(el avand si diverse societati).Mentionez ca acesta a specificat ca nu dispune de suma necesara achitarii acestor datorii si ca nu stie exact cand o sa reuseasca sa si le plateasca.In aceste conditii demersurile necesare inmatricularii masinii pe numele meu nu se mai pot efectua,termenul de 30 de zile pentru a face aceasta operatiune fiind practic depasit.Va rog frumos sa-mi spuneti cum l-as putea constrange sa-si indeplineasca obligatiile fata de mine ca sa pot inmatricula masina pe numele meu.Va multumesc mult!
de curand am cumparat un autoturism in baza unui contract de vanzare -cumparare si pe care doresc sa-l inmatriculez pe numele meu ,problema este ca nu reusesc sa obtin de la vanzatorul masinii care este si proprietarul masii, a certificatului fiscal.precizez ca sunt in posesia actelor masinii:-certificat de inmatriculare cu specificati instrainat catre mine(a masinii),-carte tehnica;#-o.multumiri celor ce doresc sa-mi dea informatii despre procedura de obtinere a unui certicat fiscal si inmatriculare autoturism