avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate gigli

Activitate gigli

Răspuns la discuția intreprinderea individuala
ok,
Răspuns la discuția intreprinderea individuala
nir? adica?
Răspuns la discuția Obligatii fiscale ale PFA si II
Aceeasi intrebare o am si eu , plus ca e neplatitoare de TVA
floricafilimon a scris:

Ce obligatii fiscale are o Intreprindere Individuala sau o Persoana Fizica Autorizata, in cazul in care nu are nici un angajat?


Buna seara, sunt o incepatoare in ale contabilitatii, pana acum am facut doar contabilitate primara , si incerc sa tin o contabilitate la o Intreprindere Individuala dar ma lovesc de unele probleme , poate reusiti sa ma ajutati :
1. pe langa Registrul - Inventar si Registrul - Jurnal de incasari si plati ce documente contabile mai sunt necesare ?
2. daca este la norma de venit trebuie depusa vre-o declaratie?
Multumesc mult!
Răspuns la discuția somaj
Multumesc pentru lamuriri.=D>
Discuție somaj
Buna ziua si La multi ani!
Sunt intr-o pasa proasta si am nevoie de lamuriri din partea unor specialisti. In martie 2010 am iesit in somaj de la o firma la care am lucrat 19 ani si 6 luni, am stat acasa insomaj 3 luni , pana in data de 1 iulie cand m-am angajat la o alta firma timp de alte 6 luni ,deci pana in 30 decembrie cand mi s-a desfiintat postul . in timpul celor 6 luni lucrate somajul mi-a acordat si cei 30% , normal eu as mai avea somaj pana in martie dar mi s-a spus ca nu mai am dreptul la nimic , nici la cei 30% si nici la altul desi firma ar fi de acord. ce sa mai cred?X-(:sorry:
Discuție somaj
Buna ziua , am si eu o mare nelamurire, am intrat in somaj din data de 04.03.2010 iar calculul somajului nu mi se pare corect. Am lucrat continuu in aceeasi firma de 19 ani si 6 luni iar somasul calculat este de 622 lei.
Baza de calcul CAS pe ultimele 12 luni este de 27300 lei , pentru care s-au platit contributii de asigurari sociale in valoare de 2866 lei.
Deci, dupa ce metoda de calcul s-a luat?, ca eu nu mai inteleg nimic .