am o mare rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta cu un sfat.ma numesc george am lucrat la o firma care vindea piese electronice.la angajare nu mi s-a facut inventar doar am fost pus sa semnez un proces verbal de primire a gestiunii.totul a decurs bine in primele luni dupa care seful a inceput sa-mi zica ca este lipsa marfa si ca eu trebuie sa o platesc.i-am zis de mai multe ori ca nu e vina mea ca si ca marfa era deja lipsa de la cel care lucrase inaintea mea si i-am spus ca daca mai face asa imi dau demisia si a zis ca nu pot sa plec ca depune plangere penala ca i-am furat din magazin.si de frica nu am plecat.in 2010 m-am hotarat sa plec si bineinteles mi s-a facut inventar.s-a gasit o lipsa de marfa in valoare de 3700 ron suma care trebuia sa o platesc eu.seful foarte amabil a zis ca sa nu depuna plangere ma asteapta 6 luni cu banii daca nu am sa-i dau pe loc dar m-a pus sa semnez un angajament de plata la un notar precum ca ma angajez sa restitui suma in termen de 6 luni suma reprezentant contravaloarea marfurilor lipsa in gestiune in urma inventarului.angajamentul este cu titlu executoriu.nu am reusit sa ma angajez 1 an de zile de atunci si nu am reusit sa achit suma.intrebarea mea este care sunt procedurile pe care le v-a urma el acum pe baza acelui angajament? v-a urma un proces daca nu are ce sa-mi execute? v-a fi un proces civil sau penal? prin acel angajament am luat vina asupra mea practic? ce risc sa mi se intample? va rog sa ma ajutati sunt disperat. multumesc.