avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters144055

Activitate ContSters144055

am o mare rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta cu un sfat.ma numesc george am lucrat la o firma care vindea piese electronice.la angajare nu mi s-a facut inventar doar am fost pus sa semnez un proces verbal de primire a gestiunii.totul a decurs bine in primele luni dupa care seful a inceput sa-mi zica ca este lipsa marfa si ca eu trebuie sa o platesc.i-am zis de mai multe ori ca nu e vina mea ca si ca marfa era deja lipsa de la cel care lucrase inaintea mea si i-am spus ca daca mai face asa imi dau demisia si a zis ca nu pot sa plec ca depune plangere penala ca i-am furat din magazin.si de frica nu am plecat.in 2010 m-am hotarat sa plec si bineinteles mi s-a facut inventar.s-a gasit o lipsa de marfa in valoare de 3700 ron suma care trebuia sa o platesc eu.seful foarte amabil a zis ca sa nu depuna plangere ma asteapta 6 luni cu banii daca nu am sa-i dau pe loc dar m-a pus sa semnez un angajament de plata la un notar precum ca ma angajez sa restitui suma in termen de 6 luni suma reprezentant contravaloarea marfurilor lipsa in gestiune in urma inventarului.angajamentul este cu titlu executoriu.nu am reusit sa ma angajez 1 an de zile de atunci si nu am reusit sa achit suma.intrebarea mea este care sunt procedurile pe care le v-a urma el acum pe baza acelui angajament? v-a urma un proces daca nu are ce sa-mi execute? v-a fi un proces civil sau penal? prin acel angajament am luat vina asupra mea practic? ce risc sa mi se intample? va rog sa ma ajutati sunt disperat. multumesc.

Răspuns la discuția lipsa in gestiune