avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa in gestiune

Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2010
ContSters144055, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 12:39, 5 Iunie 2010
Din pacate tot mai multi angajatori procedeaza asa si anume angajeaza formal din cauza ca lipsa locurilor de munca este foarte acuta, angajatul se multumeste sa accepte in orice conditii angajarea fiind ulterior un tap ispasitor pentru interesele angajatorului, intalnesc zilnic plangeri de genul acesta si din pacate angajatul trebuie sa suporte prejudiciul chiar daca nu a fost vina sa.Daca i-ati fi spus angajatorului ca nu preluati gestiunea fara un inventar clar, cu siguranta nu va angaja.Problema este ca nu puteti dovedi ca ati preluat gestiunea de la 0 si ati dus-o la -1, cand ati semnat preluarea gestiunii v-ati asumat raspunderea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2010
ContSters144055, utilizator
Asa cum v-am raspuns pe mesaj privat.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa inventar-litigiu in munca xfiles xfiles Buna ziua! De peste 1 an de zile am fost angajat al unui magazin de telefonie mobila, iar acum,dupa ce am incetat colaborarea, au facut un inventar si ... (vezi toată discuția)
Recuperare lipsa in gestiune vanatorul vanatorul Buna ziua, Poate fi obligat sa plateasca o lipsa in gestiune un lucrator comercial care a preluat pe baza de inventar gestiunea unui magazin, cu situatie de ... (vezi toată discuția)
Inventar raluca peia raluca peia In 12 aprilie 2010 m-am angajat ca si reprezentant vanzari la un magazin,nu am preluat nici un fel de inventar,pentru ca nu au facut.peste 3 luni de zile s-a ... (vezi toată discuția)