avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate cella56

Activitate cella56

Răspuns la discuția Furt din magazin - Germania
am furat din magazin un parfum si o geanta am ajuns la iesire si o d-na ma oprit am incercat sa ii dau geanta in care se afla si parfumul dar ea a inceput sa strige sa vina un barbat sa ma imobilizeze si mau dus intr-o magazie apoi a venit politia si mau dus ata a fost nu am atins pe nimeni nu am vrut sa fug cu cele furate dar ei asta zic si eu acum ce pot sa fac sa imi iau un av el crede-ti ca ma va ajuta in acest sens???
si eu am furat in germania dar la iesire din Karstadt ma oprit o civila nu stiam cine e si am facut pe prostu si am incercat sa plec .... ma imobilizat cu una din vanzatoare a chemat politia apoi dus am fost si amprentat acum am primit o instiintare cu o condamnare de 1 an ca era cu violenta bla bla zic ei si am incercat sa fug .... si mi-au dat o incadrare intre furt si talharie ,acum am cautat sa iau un avocat poate el sa ma ajute sa obtin o amenda administrativa si nu 1 an de puscarie ?? va rog sa imi preciza-ti ca unii asta fac te asigura ca scapi da mai tare te infunda ..... si am nevoie si de av roman ca nu prea stiu germana ...
Răspuns la discuția executare silita
multumesc pt raspuns nu mai pot sa fac decat sa astept ? sau am pus pe cont u bancar o blocaremss mult
am primit o somatie pt o executare silita in martie nu am contesta-o ca nu am avut bani pana acum nu sa intamplat nimic ...mai pot contesta somatia??cu respect