avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am primit o somatie pt o executare silita in martie nu am contesta-o ca nu am avut bani pana acum nu sa intamplat nimic ...mai pot contesta somatia??cu respect
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 12:15, 8 Mai 2010
Contestatia la executare se poate face in termen de 15 zile de la data comunicarii.
multumesc pt raspuns nu mai pot sa fac decat sa astept ? sau am pus pe cont u bancar o blocaremss mult
Puteti contacta executorul judecatoresc
Duceti-va la cabinetul executorului judecatoresc si vedeti care e stadiul procedurii ... pt ca nu mai puteti face contestatie ...
pt a afla daca deja v-au blocat contul sau conturile, sunati la banca

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Executare silita Aurora_Selejan Aurora_Selejan Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu in sfat in urmatoarea situatie: Sunt urmarita de 2 ani si mai bine de Top Factoring in legatura cu o ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)