avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am primit o somatie pt o executare silita in martie nu am contesta-o ca nu am avut bani pana acum nu sa intamplat nimic ...mai pot contesta somatia??cu respect
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 12:15, 8 Mai 2010
Puteti sa inchideti contul din banca.
Urmatoarea faza va fi ca executorul sa va execute casa si masina sau alte bunuri inregistrate pe numele dvs la primarie.
Daca nu aveti, nu au ce executa.
Organul de executare va poate lamuri in ce stadiu este execuatrea silita. DAca stiti ca aveti sume in banca, este posibil, cand scoateti extrasul, sa descoperiti ca deja au fost virate in contul executorului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2010
Narcizaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Executare silita Aurora_Selejan Aurora_Selejan Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu in sfat in urmatoarea situatie: Sunt urmarita de 2 ani si mai bine de Top Factoring in legatura cu o ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)