avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu in sfat in urmatoarea situatie:

Sunt urmarita de 2 ani si mai bine de Top Factoring in legatura cu o descoperire de card pe care am facut-o in 2004 la Raiffeisen. Nu recunosc aceasta datorie, nu tin minte sa o fi contractat. In momentul in care am fost la Raiffeisen, sa mi se dea un extras de cont, mi s-a spus ca trebuie sa vina tirurile cu maculatura de la sediu, refunzand cu alte cuvinte sa mi-l puna la dispozitie. In momentul in care datoria a fost cesionata, am transmis o solicitare scrisa catre banca si catre recuperator prin care am solicitat acelasi extras de cont. Am primit tot felul de raspunsuri, fara a primi extrasul de cont doveditor. Astazi primesc, dupa sute de solicitari scrise si de telefoane catre mine si familia mea o somatie din partea unui executor judecatoresc in care imi spune ca o sa imi puna poprire pe conturi si o sa imi exec ute bunurile. Imi puteti spune ce pot sa fac in aceasta situatie?

Va multumesc,

Aurora S.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:55, 18 August 2014
Sunteti sigura ca este incuviintata o executare silita? Aceste soc de recuperare mai obisnuiesc sa trimita diverse somatii care creeaza aparenta existentei unei executari silite. Daca chiar este vorba despre o executare reala atunci exista diverse variante de rezolvare a situatiei, in functie de caz.
Contestatie la executare . Ar fi indicat sa consultati/angajati un avocat .
Somatia venita are parafa si antetul unei societati de executori inregistrata la Registrul Comertului: SCPEJ Ionescu, Serbanescu, Peticariu. Care ar fi variantele de care spuneti?

Va multumesc,

Aurora
Contestatia la executare. Motivele contestatiei vor fi stabilite in functie de speta fiind necesar in acest sens studierea actelor ce stau la baza executarii silite. Termenul de contestare este de 15 zile de la data primirii somatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie firma de recuperari creante onuflorin23 onuflorin23 Buna ziua.Astazi am primit o somatie de la la o societate civila de executori judecatoresti Ionescu,Serbanescu si Petricaru prin care imi cere sa platesc 4652 ... (vezi toată discuția)
Credit bancar transferat la executori judecatoresti. gina30 gina30 Am un credit bancar ,fara garantie ipotecara, pe care nu il mai pot plati si a fost transferat executorilor judecatoresti. In prezent lucrez in ... (vezi toată discuția)
Executare silita costynio costynio Am primit o somație de de executare silită din Partea Ionescu ,Șerbănescu si Peticaru fiindcă nu am m-ai plăti un cârd cumpărăturii raiffaisen ... (vezi toată discuția)