avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am primit o somație de de executare silită din Partea Ionescu ,Șerbănescu si Peticaru fiindcă nu am m-ai plăti un cârd cumpărăturii raiffaisen fiindcă nu am întîrziat 2 lunii fiindcă am rămas fără loc de muncă si mi-a decedat un părinte si a 3 luna raiffesen ma pus sa plătesc tot cârdul în valoare de 1250 ron plus dobinda eu am vrut să plătesc in rațe dar bancă nu a dorit așa nu am nici un bun pe numele meu si doar salariu ce îmi pot fc acestui executorii ?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:29, 16 Iulie 2015
poprire pe salariu.
Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostina de inceperea executarii.
prin contestatie se mai prelungeste agonia cu o perioada , dupa care tot la executare se ajunge , dar ....de data aceasta mai scumpa ca se mai adauga cheltuielile de judecata , cateva dobanzi mici...si in final , plata va fi mai mare decat ceea ce ati primit acum in plic .
Daca nu formulati contestatie la executare nu va ramane altceva de facut decat sa platiti cat va cere executorul.
danpopescu2011 a scris:

Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostina de inceperea executarii.

pentru care motiv ?

Alte discuții în legătură

Dobanzi executare silita HoriaV33 HoriaV33 Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati cu o parere privind situatia de mai jos. Am facut un credit pe care nu l-am putut plati lunar, intr-o ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
executare silita dupa 9 ani. leus leus Am avut un credit in 2003.august pe 36 luni scadent in aug,2006.L-am achitat in dec 2006, am avut unele 2 rate intirziate, ultima rata mi s-a retinu din ct de ... (vezi toată discuția)