avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am primit o somație de de executare silită din Partea Ionescu ,Șerbănescu si Peticaru fiindcă nu am m-ai plăti un cârd cumpărăturii raiffaisen fiindcă nu am întîrziat 2 lunii fiindcă am rămas fără loc de muncă si mi-a decedat un părinte si a 3 luna raiffesen ma pus sa plătesc tot cârdul în valoare de 1250 ron plus dobinda eu am vrut să plătesc in rațe dar bancă nu a dorit așa nu am nici un bun pe numele meu si doar salariu ce îmi pot fc acestui executorii ?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:29, 16 Iulie 2015
De ce toți avocații de pe acest site nu îndeamnă decât la contestație, fără să existe vreun indiciu că ar fi șanse de succes? Unde este profesionalismul?

pentru ce ar face dl. contestație? Să spună ce? Ar plăti onorariu de avocat și taxă de timbru degeaba și va pierde, cel mai probabil.

Este vorba de 1250 lei, nu e o mare sumă. I se va pune poprire pe 1/3 din salariu, până va achita creanța lor plus cheltuielile de executare.
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi executare silita HoriaV33 HoriaV33 Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati cu o parere privind situatia de mai jos. Am facut un credit pe care nu l-am putut plati lunar, intr-o ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
executare silita dupa 9 ani. leus leus Am avut un credit in 2003.august pe 36 luni scadent in aug,2006.L-am achitat in dec 2006, am avut unele 2 rate intirziate, ultima rata mi s-a retinu din ct de ... (vezi toată discuția)