Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ramanem in casa parinteasca,o sora cedeaza in favoarea noastra.Fratele a fost rasplatit inzecit de mama nu pot dovedi cu acte dar cu martori.El are 2 copii din prima casatorie,la divort a rasplatito pe fosta sotie cu o suma de bani si bunuri din casa.Am partajul de la divort.Apartamentul a fost doar pe numele lui,el s-a imbolnavit de scrizofenie paranoica iar a doua sotie i-a vandut apartamentul.Ne mai avand locuinta a stat la noi cateva luni.Sa internat la spital unde a decedat,l-am imormantat noi fara ajutorul copiilori si a nevastei,ei au fost numai cu prezenta,pe mama am imormantato tot noi(surorile).In casa parinteasca a mai ramas tatal mamei care a fost la pat un an de zile noi am avut grija de el si tot noi l-am imormantat.Noi locuim in casa parintesca de cand ne-am nascut si dupa casatorie tot aici am locuit.Acum 7 ani a cazut acoperisul la casa s-a facut o gaura in tavan,practic am renovat casa pe dinauntru si pe dinafara,pe banii nostri.Mama a avut doar pensie de urmas de aproxamativ 3milioane jumate vechi.
Ce as putea sa fac sa le dam mai putin nepotiilor?
Buna ziua! am o problema s-a facut succesiunea dupa tata noi fiind patru frati si mama intre timp a murit un frate dupa care a murit mama copii fratelui decedat are aceleasi drepturi cu noi? In cazul in care fratele a fost divortat mama i-a cumparat apartament fara acte ci doar martori el fiind bolnav de schiparanoica a doua nevasta i-a vandut apartamentul fara sa stie nimeni.Noi l-am ingropat.Si am renovat casa parinteasca.Se tine cont de asta?Cata parte avem noi si cata parte au nepotii?