avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate bojoga veronica

Activitate bojoga veronica

Răspuns la discuția Mostenire cu probleme
Nepotii sunt copiii
fratelui decedat
Buna ziua!

Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ramanem in casa parinteasca,o sora cedeaza in favoarea noastra.Fratele a fost rasplatit inzecit de mama nu pot dovedi cu acte dar cu martori.El are 2 copii din prima casatorie,la divort a rasplatito pe fosta sotie cu o suma de bani si bunuri din casa.Am partajul de la divort.Apartamentul a fost doar pe numele lui,el s-a imbolnavit de scrizofenie paranoica iar a doua sotie i-a vandut apartamentul.Ne mai avand locuinta a stat la noi cateva luni.Sa internat la spital unde a decedat,l-am imormantat noi fara ajutorul copiilori si a nevastei,ei au fost numai cu prezenta,pe mama am imormantato tot noi(surorile).In casa parinteasca a mai ramas tatal mamei care a fost la pat un an de zile noi am avut grija de el si tot noi l-am imormantat.Noi locuim in casa parintesca de cand ne-am nascut si dupa casatorie tot aici am locuit.Acum 7 ani a cazut acoperisul la casa s-a facut o gaura in tavan,practic am renovat casa pe dinauntru si pe dinafara,pe banii nostri.Mama a avut doar pensie de urmas de aproxamativ 3milioane jumate vechi.
Ce as putea sa fac sa le dam mai putin nepotiilor?

Buna ziua! am o problema s-a facut succesiunea dupa tata noi fiind patru frati si mama intre timp a murit un frate dupa care a murit mama copii fratelui decedat are aceleasi drepturi cu noi? In cazul in care fratele a fost divortat mama i-a cumparat apartament fara acte ci doar martori el fiind bolnav de schiparanoica a doua nevasta i-a vandut apartamentul fara sa stie nimeni.Noi l-am ingropat.Si am renovat casa parinteasca.Se tine cont de asta?Cata parte avem noi si cata parte au nepotii?