avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate juanpablosorin

Activitate juanpablosorin

pentru inceput va urez un 2014 mai bun si tot ceea ce va doriti sa vi se inplineasca ,doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu noul cod penal care urmeaza sa intre in vigoare la1 februarie ,a-s dori sa stiu daca o persoana condamnata la 15 ani de inchisoare PT cecuri fara acoperire beneficiaza de vreo reducere a pedepsei,persoana aflanduse sustrasa de la pedeapsa.mlt anticipat
o persoana condamnata definitiv la 15 ani de inchisoare cu executare, PT inselaciune,condamnarea consumanduse in anul 1999 luna martie(condamnatul aflanduse sustras de la pedeapsa),o condamnare exagerat de mare in comparatie cu infractiuni deosebit de grave in care sunt sanctionate cu mai putini ani de inchisoare:intrbarea este,se vorbeste despre o posibila amnistie,gratiere,a-s dori sa stiu daca beneficiaza de reducera pedepsei ,s-au de gratierea totala a pedepsei,in cazul in care se va vota multumesc anticipat sarbatori fericite.
Discuție noul cod penal
a-s dori sa stiu,daca un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 15 ani,pt inselaciune,condamnare ramasa definitiva in anul 1999,dupa intrarea in vigoare a noului cod penal,se va schimba ceva ,in sensul reducerii maximului de 15 ani ,din actualul cod ,in maximul de 7 ani din noul cod penal,sper ca m-am facut inteles,va multumesc anticipat.
cand se prescrie un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea,pentru inselaciune...cu cecuri fara acoperire,condamnare a este de 15 ani,si a ramas definitiva in anul1999 aprilie,astept un raspuns ,va multumesc anticipat.