avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescrierea executarii pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescrierea executarii pedepsei

cand se prescrie un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea,pentru inselaciune...cu cecuri fara acoperire,condamnare a este de 15 ani,si a ramas definitiva in anul1999 aprilie,astept un raspuns ,va multumesc anticipat.
Termenukl de precriptie este de de 5 ani plus durata pedpsei dar nu mai mult de 15 ani ani, deci 2014
Subscriu celor precizare de top dan. Insa exista si situatii in care cursul prescriptiei se intrerupe. De ex. savarsirea unei noi infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia pedepsei dadi_30 dadi_30 In anul 2002 am fost condamnat la 4 ani inchisoare pentru inselaciune. Am facut un imprumut C.A.R (o suma mizera)si din cauza situatiei financiare precarea si ... (vezi toată discuția)
Prescriere forface94 forface94 Am o intrebare la o condamnare de 5 ani pentru inselaciune dupa vechiul cod. In cat timp se prescrie dupa actualul cod? Si sa poate face contestatie la ... (vezi toată discuția)
In cat timp se prescrie o pedeapsa cu inchisoarea? Maria270 Maria270 Buna ziua, As dori sa stiu in cat timp se prescrie o pedeapsa finală de 4 ani închisoare şi 2 ani pedeapsă complementară? Momentan nu ma aflu in ... (vezi toată discuția)