avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal 1 feb 2014
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal 1 feb 2014

pentru inceput va urez un 2014 mai bun si tot ceea ce va doriti sa vi se inplineasca ,doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu noul cod penal care urmeaza sa intre in vigoare la1 februarie ,a-s dori sa stiu daca o persoana condamnata la 15 ani de inchisoare PT cecuri fara acoperire beneficiaza de vreo reducere a pedepsei,persoana aflanduse sustrasa de la pedeapsa.mlt anticipat
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 23:48, 1 Ianuarie 2014
Daca e condamnata definitiv nu va putea beneficia de prevederile mai favorabile privind cuantumul pedepsei din ncp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza de micsorare a pedepsei cedo cedo In cazul in care noul CP si CPP intra in vigoare la1 feb 2014, cand pot formula in instanta actiunea de contestatie la executare in baza art 461 lit ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal bratualina90 bratualina90 Buna seara, as avea o intrebare, as dori sa stiu daca o persoana privata de libertate care are un spor de contopire de 2 ani, dupa intrarea in vigoare a noului ... (vezi toată discuția)
Legea penala mai favorabila, condamnare cu suspendare in 2013 maryaanna45 maryaanna45 Buna ziua, am fost codamnat la 1 an inchisoare cu suspendare plus termen de incercare 2 ani si 6 luni pentru conducerea sub influenta alcolului. Procesul sa ... (vezi toată discuția)