am primit preaviz, in exemplarul meu sunt instiintat de decizia firmei nimic mai mult , dar exemplarul care la depus firma la ITM este modificat sau altul deoarece contine desfacerea contractului de munca de comun acord, drept urmare cei de la ITM mi-au spus ca pot face o plangere dar actul este legal si nu se va intanpla nimic (eu am semnat o foaie identica cu cea care am primit-o) daca la ITM a ajuns altceva ce e de facut? , am lucrat mai bine de un an si nu am primit niciodata copie dupa contractul de munca, nu am primit niciodata fluturas de salariu sau vre-o adeverinta in care sa mi se ateste salariul meu real #-o
m-am angajat la firma xxx si dupa 4 luni si-a schimbat numele xxy iar peste 2 luni un alt nume ........... acum mi s-a desfacut contractul de munca datorita desfintari locului de unca, am primit preaviz , dar cand am cerut dreptul la somaj mi s-a spus c vechia firma s-a vandut si a plecat cu acte cu tot in Targu Mures si nu au posibilitatea sa mai i-a lelatua cu firma vanduta, dar eu am lucrat consecutiv 8 ani la 4 firme in ultimul an la 2, CINE MA POATE AJUTA SA SCOT VECHIMEA DE PE ULTIMUL AN daca firmele la care am lucrat nu vor nici informatii explicite sa-mi dea???? #-o