avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... nu mi se acorda dreptul la somaj pe motiv ca s-a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

nu mi se acorda dreptul la somaj pe motiv ca s-a vandut firma

m-am angajat la firma xxx si dupa 4 luni si-a schimbat numele xxy iar peste 2 luni un alt nume ........... acum mi s-a desfacut contractul de munca datorita desfintari locului de unca, am primit preaviz , dar cand am cerut dreptul la somaj mi s-a spus c vechia firma s-a vandut si a plecat cu acte cu tot in Targu Mures si nu au posibilitatea sa mai i-a lelatua cu firma vanduta, dar eu am lucrat consecutiv 8 ani la 4 firme in ultimul an la 2, CINE MA POATE AJUTA SA SCOT VECHIMEA DE PE ULTIMUL AN daca firmele la care am lucrat nu vor nici informatii explicite sa-mi dea???? #-o
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 10:37, 6 Mai 2010
Mergeti la ITM-ul unde ati avut inregistrat contractul de munca si solicitati o adeverinta din care sa reiese perioada in care ati fost luat in evidente la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz si salar compensatoriu munteanu emil munteanu emil Buna ziua. Am si eu o intrebare,pana in data de 25 martie 2010 am fost in concediu de crestere a copilului pana la implinirea varstrei de 2 ani.Firma la ... (vezi toată discuția)
Neplata lichidarii in cazul demisiei Andreea31 Andreea31 Buna ziua, am si io o problema cu fostul angajator. dupa ce mi-am dat demisia nu mi-au mai platit lichidarea in conditiile in care am lucrat aprope luna ... (vezi toată discuția)
Primim somaj daca firma nu are 1 an de activitate? katiushca katiushca Am fost anuntata ca se fac restructurari si sunt si eu pe lista de concedieri, o sa mi se dea preaviz de 20 zile lucratoare mentionat in contract in zilele ... (vezi toată discuția)