avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate Elisa Seat

Activitate Elisa Seat

Multumesc.
Multumesc frumos de raspuns, dar din pacate, notificare nu a fost trimisa prin posta, acum este tardiv, ce este de facut in continuare?
Buna ziua,.

Ca urmare a hotarari AGA in cadrul firmei s-a decis desfintarea unui post de conducere conf. art.65(1).In urma acestei decizi s-a intocmit o notificare scrisa in care au fost precizate motivele, in speta cele economice, perioada de preaviz conform legii, si toate drepturile pe care le are; toate acestea au fost comunicata verbal si in scris si inmanata salariatului in cauza. Salariatul in cauza are functie de conducere si a refuzat sa citeasca si sa primeasca aceasta notificare, ca urmare nu a semnat deprimire si luare la cunostinta.S-a prezentat pe toata durata de preaviz in continuare la locul de munca ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat si spunand ca el nu semneaza nimic, si nu este de acord cu desfiintarea postului. In momentul expirari preavizului salariatul nu s-a mai prezentat la locul de munca.Ce este de facut in aceasta situatie? In ce conditii legale putem sa-i incetam contractul de munca, avand in vedere ca salariatul nu a semnat notificarea si nici nu s-a mai prezentat la lucru, dar a trimis un mail catre colaboratori si angajati firmei precizand ca este ultima zi de lucru in cadrul firmei. Tinand cont ca nu a dorit si a refuzat vehement sa ia la cunostinta in scris notificarea/decizia, in ce modalitate se poate face incetare contractului de munca? Precizez ca nu ia fost trimisa notificarea prin posta.

Multumesc.
Răspuns la discuția alerta newsletter
Buna, am facut adliteram , tot ceea ce trebuie, am bifat unde trebuie, si tot nu primesc newsletterul , am verificat zilnic, si nimic, ma puteti ajuta, va rog?
O zi buna in continuare.
Buna, am facut adliteram , tot ceea ce trebuie, am bifat unde trebuie, si tot nu primesc newsletterul , am verificat zilnic, si nimic, ma puteti ajuta, va rog?
O zi buna in continuare.