avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate burgeduard

Activitate burgeduard

M-am recasatorit in 2009, mi-am facut carte de identitate pe adresa sotiei, intr-un apartament proprietate personala a ficei acesteia. In 2011 cand s-a eliberat de chiriasi o garsoniera, proprietate tot a ficei, ne-am mutat in garsoniera, lasand fata singura in apartamentul cu 3 camere. Pe noua adresa nu ne-am schimbat actele de identitate. Intre timp sotia s-a razgandit si s-a intors la fata in apartamentul cu 3 camere. In 2012, in vara in timp ce eram plecat in vizita in Canada, fata a vandut apartamentul, si a cumparat o casa unde si-au refacut actele de identitate pe noua adresa. Acum urmeaza din nou sa plec in SUA, si as dori sa stiu daca fata sotiei ma poate da afara din garsoniera pana la reintoarcerea mea in tara, adica in 3-4 luni de zile.
Discuție cerere
Doresc sa cunosc daca o asociatie de locatari prin reprezentantul ei legal, poate refuza semnarea si stampilarea unei adeverinte, pe motivul ca in acea adeverinta trebuie mentionat codul fiscal al asociatiei. (mentionez ca este vorba de un imprimat tipizat eliberat de Selgros Cash&Carry pentru eliberarea unei legitimatii de cumparare, si ca locuiesc la adresa ce apartine respectivei asociatii, unde de fapt platesc lunar toate taxele)