avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cerere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cerere

Doresc sa cunosc daca o asociatie de locatari prin reprezentantul ei legal, poate refuza semnarea si stampilarea unei adeverinte, pe motivul ca in acea adeverinta trebuie mentionat codul fiscal al asociatiei. (mentionez ca este vorba de un imprimat tipizat eliberat de Selgros Cash&Carry pentru eliberarea unei legitimatii de cumparare, si ca locuiesc la adresa ce apartine respectivei asociatii, unde de fapt platesc lunar toate taxele)
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:56, 6 Mai 2010
pe baza cartii de identitate nu se poate? nu vad de ce ar refuza stampilarea celei adeverinte..explicati ca oricine poate afla codul fiscal de pe mfinate.ro...
sa inteleg ca doriti sa va faceti acea legitimatie pe numele asociatiei de proprietari ?
din cite stiu, acestea se fac pe persoana juridica pe baza documentelor originale, iar oamenii le fac in nume propriu de obicei pe firma, nu pe asociatie de locatari/proprietari, iar pentru aceasta nu este necesara acea adeverinta
Nu, Carol. Omul vrea sa-si faca dansul o legitimatie de acces la acest extraordinar complex comercial nu i-as mai spune numele... Ne-am confruntat si noi la un moment dat cu aceasta dilema, chiar am discutat aici pe forum. Mai mult, la pravalia cu pricina, mare director peste ceilati directori era un bun amic de-al meu. L-am abordat in acesta chestiune si mi-a confirmat ca situatia este chiar asa. Am ras copios (impreuna) si am tras concluzia ca cel care a initiat aceasta procedura este cel putin handicapat la partea sa superioara. Adica sa-i dam omului adeverinta ca are buletin in care este trecuta adresa si cate si mai cate alte informatii...
Oricum, noi i-am eliberat adev. cu pricina, omul si-a facut legitimatie, a vizitat magazinul de doua ori si apoi a renuntat, in schimb mai are o legitimatie in panoplia lui de acte!
.....................................
Deci, asociatia dvs. trebuie sa va elibereze o adeverinta pe un formular standard, specificand clar pentru ce o solicitati. Faceti solicitare scrisa.
Inca ceva, uitasem: as. dvs. de locatari chiar are CF (CUI)? As. de locatari din care fac parte - are!
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
Adam Grecu, utilizator
@Adam
@Carol.

..am hohotit de ras ..rasul-plansul...brusc mi-am adus aminte de o intamplare aratata la tv ,cu multi ani in urma, unde pe un cetatean ce avea numele CALU il purtau pe la primarie dupa o adeverinta din care sa reiasa ca nu e cal,si nici nu are...heheheee :stunned:
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
Pai d-na @angimm, credeti ca s-au terminat subiectele pe tema adeverintelor? Nuuuu... Eliberam adeverinte unor mamici ca au in dotare 2 sau 3 copii (saraca a depus o cerere la nu stiu ce Directie) sa primeasca un ajutor social. Ei, nu este indeajuns ca saraca femeie pune in dosar si copii dupa cerificatele de nastere ale plazilor, nu ajunge declaratia pe propria raspundere, nu ajung adeverintele de veni..., este necesara o adev. de la as. loc/prop. ca respectiva familie este compus a din... dintre care copii..., ca toti sunt prinsi in evidenta as. si nu mai stiu cate prostii. Este ceva de groaza... De curand vizam cererile unor proprietari care vor sa inchirieze spatii pentru parcari auto! Nu am inteles de ce, pentru ca omul prezinta la serviciul specializat al primariei o groaza de acte printre care in unele se specifica clar si fara putinta de a gresi ca respectivul are domiciliul in loc. ... starda... Ei nu, mai trebuie si viza as. ca respectivul face parte din parohia noastra. E ca la cei nebuni, dar cu Cel de sus - inainte!

Alte discuții în legătură

Administrator asociatie de proprietari Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cum pot proceda in cazul in care administratorul asociatiei de proprietari refuza sa emita o adeverinta/ constatare nefesara pentru firma de asigurari? Intra ... (vezi toată discuția)
Adeverinta catalinpascu catalinpascu am solicitat ascociatiei de locatari de unde locuiesc ( apartamentul este al sotie ,eu nu am mutatie facuta ) fiind trecut in cartea de imobil o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta asociatie proprietari loredana1108 loredana1108 Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare.. Am nevoie de la asociatia de proprietari, pentru servici, de o adeverinta din care sa reiasa ca sunt locatar al ... (vezi toată discuția)