avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adeverinta asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adeverinta asociatie proprietari

Buna ziua,

Am si eu urmatoarea intrebare.. Am nevoie de la asociatia de proprietari, pentru servici, de o adeverinta din care sa reiasa ca sunt locatar al imobilului in baza contractului de inchiriere. Se refuza eliberarea acesteia pe motiv ca am ceva restante la intretinere. Este normal?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Sammy1993 , utilizator 11:38, 21 Iunie 2019
Nu are legatura debitul acumulat la asociatia de proprietari cu calitatea dv de locatar
Este forma-la limita legi pentru a va obliga sa achitati debitul
o adeverinta din care sa reiasa ca sunt locatar al imobilului in baza contractului de inchiriere.

Ce fel de contract de inchiriere aveti, cine este proprietarul apartamentului, primaria sau este vorba de persoana fizica?
Ce legatura are asociatia cu adeverintele pentru servici?
Proprietarul este pers fizica, iar adeverinta imi este necesara pt dosarul de chirie(bani de chirie care imi sunt platiti de angajator)
Si care este legatura intre asociatie si chiria pe care o incaseaza proprietarul, la asociatie platiti doar cotele de intretinere, iar acestea sunt achitate in numele proprietarului, pe chitanta trebuie trecut numele proprietarului nu al chiriasului. Cred ca adeverinta trebuie sa solicitati la Administratia Financiara (daca proprietarul plateste impozit).
Nu este nici o legatura intre asociatie si chiria pe care o incaseaza proprietarul. Adeverinta despre care vorbesc este un document eliberat de asoc de prop din care sa reiese faptul ca sunt locatar al imobilului.

Alte discuții în legătură

Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic cristina_apia cristina_apia Am o chiriasa cu care am contract de inchiriere dar care nu si-a platit intretinerea la bloc. Locuiesc in alta localitate, in Giurgiu, iar apartamentul este la ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc sapphy21 sapphy21 buna ziua sunt chirias la stat , si din 5 in 5 ani se face prelungire de contract. Pentru a face aceasta prelungire am nevoie de niste acte printre care ... (vezi toată discuția)