Doresc sa cunosc daca o asociatie de locatari prin reprezentantul ei legal, poate refuza semnarea si stampilarea unei adeverinte, pe motivul ca in acea adeverinta trebuie mentionat codul fiscal al asociatiei. (mentionez ca este vorba de un imprimat tipizat eliberat de Selgros Cash&Carry pentru eliberarea unei legitimatii de cumparare, si ca locuiesc la adresa ce apartine respectivei asociatii, unde de fapt platesc lunar toate taxele)
mi-am facut si eu o astfel de legitimatie la acest engross si mi-a parut rau dupa aia. insa am facut legitimatie pe firma (care are de fapt sediu social in apartamentul in care (inca) locuiesc. insa nu mi-au cerut acea nenorocita de adeverinta, ci am mers pur si simplu cu actele firmei in original si au facut acolo o copie. si stiu ca nu se fac astfel de legitimatii decit la persoane juridice ... firme, asociatii de proprietari/locatari, ONG-uri, etc. chiar daca sint nominale, ele sint sub umbrela respectivei persoane juridice
Asa este, toate legitimatiile la S.G. ca si la Metro se fac pe persoane juridice. De aceea trebuie adeverinta sau actele firmei. Iar persoana juridica poate sa dea adeverinte la un numar limitat de salariati sau asociati pentru a-si face legitimatie. Asa ca legitimatia este pe firma, cu denumirea firmei sau a asociatie pe ea dar si cu numele persoanelor fizice delegate. La casa esti intrebat daca sa-ti intocmeasca factura pe persoana fizica sau pe persoana juridica, in baza acelei legitimatii. Avem si noi asemenea legitimatii.
Adeverinta
catalinpascu
am solicitat ascociatiei de locatari de unde locuiesc ( apartamentul este al sotie ,eu nu am mutatie facuta ) fiind trecut in cartea de imobil o adeverinta ... (vezi toată discuția)