avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate robert65

Activitate robert65

Răspuns la discuția Refuz plata impozite/taxe
cred ca ar trebui facut un fel de ONG pentru ca ei nu platesc nimic si sunt ale parlamentarilor si celor de pe langa ei.......si apoi am putea simplu sa le luam lor taxe si impozite......cu pistolul la cap pentru ca ei sunt tari ca si militienii care ne conduc si se dau rotunzi doar cand sunt mai multi sau in gasca....nu stiu daca s-a observat ca nici in masini si nici in controale nu sunt de unul singur.....ci cel putin 2-3,
deci cel mai simplu un fel de nigeria .....cine este amator sa ma anunte....fac pariu ca dupa 2-3 zile de stat se stie cum o dau si pe masa si pe fisa si pe tot neamu numa ca sa le dam drumu......in rest bafta la scavie.....
Răspuns la discuția vanzare firma
multumesc mult...da pentru ei se dau repede legi
Răspuns la discuția vanzare firma
multumesc, sper sa reusesc
Discuție vanzare firma
buna ziua,
doresc sa stiu daca pot sa vand un srl care are datorii la bugetul de stat si la banca este ipoteca casa , un contract linie de credit si un credit nevoi personale, am gasit pe cineva care este de acord raminind ca eu sa platesc in continuare creditul pe persoana fizica.precizez ca am avut si un leasing , o maisina pe care dupa 7 luni am dat-o inapoi fiind in imposibilitate de plata si la banca nu am mai platit de 5 luni....ce ma sfatuiti sa fac? mai am de pierdut doar casa altceva nimic si sa-mi caut ceva de munca afara
multumesc