avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... vanzare firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

vanzare firma

buna ziua,
doresc sa stiu daca pot sa vand un srl care are datorii la bugetul de stat si la banca este ipoteca casa , un contract linie de credit si un credit nevoi personale, am gasit pe cineva care este de acord raminind ca eu sa platesc in continuare creditul pe persoana fizica.precizez ca am avut si un leasing , o maisina pe care dupa 7 luni am dat-o inapoi fiind in imposibilitate de plata si la banca nu am mai platit de 5 luni....ce ma sfatuiti sa fac? mai am de pierdut doar casa altceva nimic si sa-mi caut ceva de munca afara
multumesc
Cel mai recent răspuns: robert65 , utilizator 12:41, 6 Mai 2010
robert65 a scris:

am gasit pe cineva care este de acord raminind ca eu sa platesc in continuare creditul pe persoana fizica.

daca ati gasit pe cineva care va preia firma cu datorii si se obliga in scris la acest lucru,atunci nu vad cine ar avea ceva impotriva.
Intocmiti in acest sens actele de vanzare-cumparare firma ,cu conditiile respective, la notar,avocat,apoi perfectati formalitatile de schimbare act constitutiv,nume asociat,etc.Ar trebui sa se poata..succes!
grabiti-va!!!!! exista in parlament in dezbatere un proiect de lege ce va interzice vanzarea firmelor cu datorii la bugetul de stat, astfeld e vanzare fiind incriminata de legea penala si pedepsita cu inchisoarea
multumesc, sper sa reusesc
multumesc mult...da pentru ei se dau repede legi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl doi asociati radin radin buna ziua, sant asociat la o firma srl, avem trei magazine de vanzare mobila , si pana acuma de curand treaba mergea binisor. de la un timp insa datorita ... (vezi toată discuția)
Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)
Tot probleme cu bancile bumbescu bumbescu am un credit de nevoi personale garantate cu ipoteca pe casa unui tert la banca A si un credit de nevoi personale fara garantie la banca B.creditul de la banca ... (vezi toată discuția)